Garanterat BPA fria produkter - Gratis gravyr av nappar

Skonsamma Dentistar

Den skonsamma Dentistar nappen från BabyNova är den mest revolutionerande nappen på marknaden just nu. Genom den nya unika och patenterande designen som är utvecklad i samarbete med tandläkare har man reducerat trycket mot gommen, käken och tänderna markant med hela 90% om man jämför med en “vanlig” napp. Detta för att förebygga skeva tänder och det så kallade nappbettet. Dessutom är den som den första nappen i värden blåstämplad “Tooth Friendly”, nappen fås i både silikon och naturgummi och i 5 fina färger.

Dentistar reduserar trycket med upp till 90 %

Företaget NovaCare, som står bakom BabyNovas nappar har utvecklat denna unika typ av napp, Dentistar. Målet var att skapa en revolutionerande napp som skyddar barnets tänder och bett bättre än någon annan napp på marknaden. Detta blev startskottet på ett treårs intensivt samarbete mellan BabyNova, en tandläkare och en käkekirurg och resultatet är en helt unik och skonsam napp, Dentistar.

Skonenappens sugdel är extra tun och utrustad med ett tandspår så att tänderna och käke kan utvecka sig normalt. På grund av Dentistars unika och patenterade design har man lyckats att reducera nappens tryck mot tänder, käke och gom med helt upp till 90% om man jämför med “vanliga” nappar. Nappdelens z-form ger tungan en mer naturlig placering i barnets mun än en standardnapp. Sammanlagt handlar det om en napp i utmärkt tysk kvalitet för maximal komfort medan den är skonsam mot tänder och käke i ett avgörande skede av utvecklingen i barnets liv.

Dentistar med namn - din personliga napp

Hos Sundanappar.se erbjuder vi också gravering, så att du på alla produkter kan skriva in namnet på din bebis eller en liten rolig text eller kommentar. Vi använder oss av den nyaste teknologin inom UV-gravering, som minimerar risken för bakterier och samtidigt ger ett snyggt resultat. Namn-nappen gör det enkelt att hitta ditt barns napp, framförallt på dagis där det lätt kan ske en förväxling. En förväxling ökar risken för att barnen smittar varandra med bakterier m.m. Namn-nappen gör det enklare att hålla ordning på vilken napp som tillhör ditt barn.

Dentistar’s speciella egenskaper

  • Elegant, ny och unik design som är utvecklad i samarbete med tandläkare och käkekirurg.
  • Sugdelen är formad helt speciellt - den är extra tun samtidigt som det är fördjupningar till tänderna såa tt tänder och käke kan utveckla sig normalt
  • Trycket mot tänder, käke och gom är reducerar med hela 90% om man jämför med en standardnapp, vilket betyder att man förebygger skeva tänder och det så kallade nappbettet innan de första tänderna kommer fram.
  • Testat av Ökotest med resultat “Sehr gut”.
  • Fick toppbetyg av konsument och miljöstyrelsen
  • Alla materialen är 100% utan Bisphenol-A-fria samt parfyme, PVC, parabener, phthalater och alkohol
  • EU-standard EN 1400 godkänd
  • Fås både i silikon och naturgummi

Produceras i 5 fina färger: vit, ljusrosa, lila, transparent och mörkblå.