Garanterat BPA fria produkter - Gratis gravyr av nappar

Filter

Babyartikel v

  

Mushie & Co. - älskas av både mamma och bebis

Dansk design till överkomliga priser

Mushie & Co är ett kvalitetsvarumärke från USA med fötterna djupt ner i den danska myllan. Märket startades av en ytterst passionerad mamma (Mushie) och hennes man, när de väntade sitt första barn. Mushie ville ge sin bebis de bästa produkterna på marknaden men blev dessvärre besvikna över urvalet: Var fanns produkterna som uppfyllde hennes höga krav på både säkerhet, innehållsämnen, funktion och läcker design?

  

Mushie förälskade sig snabbt i dansktillverkade produkter. Dels pga den danska designtraditionen att förena material, form och funktion men även för de många danska företaget hon hade kontakt med, som producerar med omtanke om både människor och miljö. Tillsammans med sin man tog hon danska produkter till den amerikanska marknaden. Detta blev startskottet för märket Mushie.

  

Idag är Mushie hållbara och stilrena produkter i riktigt läcker kvalitet. Produkterna tillverkas av hållbara och miljövänliga material i modern minimalistisk design till överkomliga priser – i dansk designanda.

  

Vackra produkter som älskas av både mamma och bebis.