Garanterat BPA fria produkter - Gratis gravyr av nappar

Ångerätt – om du ångrar ditt köp

Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss. Ångerrätten utlöper 14 dagar efter du har mottagit försändelsen.
Du ska inom 14 dagar från det att du mottagit din vara meddela oss att du önskar att ångra köpet. Detta ska meddelas via mail till info@Sundanappar.se . I din mail ska du bifoga vårt retur- formulär som ska vara utfyllt och underskrivit. Retur formuläret skickas ut ihop med din orderbekräftelse och finns även längst ner i detta dokument.
Du kan inte ångra köpet genom att bara neka motagelse av varan, utan måste tydligt ge oss besked om att du önskar ångra köpet.
OBS: När det gäller specialbeställda nappar med namn och text på är det inte ångerrätt på dessa när vi startat produktionen av din beställning.

Returnering:

Din order ska skickas tillbaka till oss inom 14 dagar från det att du meddelat oss att du ångrar köpet. Det är du som kund som står för returkostnaden och har ansvar att försändelsen kommer retur till oss.

Varor som inte har ångerrätt

Var uppmärksam på att Sundanappar.se inte har ångerrätt på special framställda produkter t.ex. nappar med namn eller personlig text, när produktionen av detta påbörjats. Detta accepterar man vid beställning.
Ångerrätten försvinner även om du har öppnat förpackningen/plomberingen detta pga. hygieniska orsaker.

Tillbaka betalning av köpet

Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka pengarna för köpet. Om varans värde har försämrats pga. att varan har varit använd, öppnad eller blivit skadad drar vi av det av köpsvärdet.
Om du använder din ångerrätt sätter vi tillbaka alla betalningar vi mottagit från dig som angår detta köp, senast 14 dagar från det datum där vi mottagit medelande om att du gärna vill ångra ditt köp. Vi gör en tillbaka betalning med samma betalningsmedel som du använde dig av när du gjorde beställningen. Vi kan hålla tillbaka återbetalningen tills vi mottagit varan retur om du inte har framvist dokumentation för att du har returnerat varan.

Om du önskar att returnera varan ska den skickas till:

SundeSutter
Samsøvej 30 G
8382 Hinnerup
Danmark

Vad ska jag skicka med retur?

I returförsändelsen ska du lägga i en kopia av orderbekräftelsen.
Obs! Vi tar inte emot försändelser som är skickade med efterkrav/postförskott.